Bahçeli'nin "Haddini aşmıştır" tepkisi sonrası RTÜK Başkanı Şahin'den Netflix'e denetim uyarısı!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Netflix'te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin yer aldığı diziler artık haddini aşmıştır." ifadeleri sonrası RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin denetim uyarısı yaptı. Şahin, "Çocuklar ve aile kırmızı çizgimizdir. Düzenleme ve denetlemeleri titizlikle yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Radyo Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Çocuklar ve aile kırmızı çizgimizdir. Yavrularımızı korumak için bize verilmiş yetki ve görevler çerçevesinde gerekli düzenleme ve denetlemeleri titizlikle yapmaya devam edeceğiz. Gerek yerli gerek yabancı yayıncılarımızı da bu konuda daha hassas olmaya davet ediyoruz." dedi.

ÇOCUKLARI HEDEF ALAN İÇERİKLER VAR

Türkiye'de 14 Haziran'da yayın dönemine başlayan Disney Plus'taki yer alan içeriklerde çocukların hedef alındığı görülmüştü. Ayrıca RTÜK, Netflix'te yer alan 'Minnoşlar' isimli filmin çocuk istismarı içerdiği için katalogdan kaldırılmasını da talep etmişti.

 

 

Bahçeli'nin "Haddini aşmıştır" tepkisi sonrası RTÜK Başkanı Şahin'den Netflix'e denetim uyarısı! ile ilgili etiketler RTÜK disney plus Ebubekir Şahin bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.