Bahçeli'nin "Dikkat etsin" uyarısına Mansur Yavaş'tan ilk yanıt

Ankara'da gerçekleştirilen Alparslan Türkeş anma programında yaşanan arbede MHP lideri Devlet Bahçeli ile eski Ülkücü, CHP'li Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında gerilime neden oldu. Bahçeli yaşanan olaylar nedeniyle Yavaş'a "Dikkat etsin" mesajı gönderirken, Mansur Yavaş'tan o ikaza ilk yanıt geldi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin meclis grup toplantısının ardından, Ankara'da yapılan Alparslan Türkeş etkinliğinde çıkan arbede hakkında bir soruyu yanıtladı.

Yaşanan olaylar nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan Bahçeli, "Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır" diye konuştu.

MANSUR YAVAŞ'TAN "YANITSIZ" CEVAP

Mansur Yavaş ise kendisi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Twitter hesabından yayımladığı mesaj ile karşılık verdi.

Yavaş, "2,5 yıldır siyasi demeç vermedim. Bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara yanıt vermeyeceğim" dedi.

Bahçeli'nin "Dikkat etsin" uyarısına Mansur Yavaş'tan ilk yanıt ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Devlet Bahçeli MHP CHP alparslan türkeş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.