Bahçelievler'de pitbull tartışmasındaki cinayetle ilgili flaş gelişme!

İstanbul Bahçelievler'de önceki gün korkunç bir cinayet işlendi. İlçede bir şahıs, köpeği ile birlikte girdiği kahvehanede, köpeğin dışarıya çıkarılmasını isteyen kişiyi tabancayla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ferhat T. (25) adlı zanlı yakalanırken, şüphelinin kahvehaneye gelişi ve olay sonrası elinde silahla kaçışı güvenlik kameralarına yansıdı.

İlçede 19 Kasım 2020 tarihinde meydana gelen olayda, bir kahvehaneye yanındaki pitbull cinsi köpekle gelen Ferhat T. içeri girmek istedi.

Bu sırada içeride bulunan Hayrullah Zeki Kurumahmut duruma müdahale ederek ''Buraya köpekle giremezsin, bunu dışarı çıkar. Ya da kendin de çık'' dedi.

Bahçelievler'de pitbull tartışmasındaki cinayetle ilgili flaş gelişme!

(Hayatını kaybeden Hayrullah Zeki Kurumahmut)

Bunun üzerine ikili tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından köpeği ile birlikte kahvehaneden ayrılan Ferhat T. kısa süre sonra silahlı bir şekilde geri döndü.

İçeri girerek ateş açan Ferhat T. daha sonra olay yerinden kaçtı. Olayda ağır yaralanan Hayrullah Zeki Kurumahmut çevredekiler tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma sonucu şüphelinin olay yerine gelirken ve olaydan sonra elinde silahla kaçarken görüntülerine ulaşıldı.

Bahçelievler'de pitbull tartışmasındaki cinayetle ilgili flaş gelişme! - Resim : 2

Kayıp şüpheli polis ekipleri tarafından olaydan bir gün sonra yakalandı. Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA

 

 

Bahçelievler'de pitbull tartışmasındaki cinayetle ilgili flaş gelişme! ile ilgili etiketler Bahçelievler pitbull pitbull cinayeti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.