Bahçelievler'de annesine şiddet uygulayan üvey babasını öldürdü!

Güvenlik kameralarından tespit edilen katil zanlısı, emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf etti. 19 yaşındaki zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul’un Bahçelievler ilçesi Siyavuşpaşa Mahallesi Çamlık Caddesi'ndeki bir kuaförün önünde 13 Ekim'de, 45 yaşındaki Haydar M.K'nin öldürülmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olayı maktulün imam nikahlı eşinden olan 19 yaşındaki çocuğu Yusuf Cemal S.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Takibini sürdüren ekipler, şüpheliyi Beyoğlu'nda gözaltına aldı.

ANNESİNE ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Emniyette ifadesi alınan şüphelinin, babasının annesine şiddet uyguladığını, daha önce de aralarında bu nedenle tartışma yaşandığını, cinayeti de bu nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AA

 

Bahçelievler'de annesine şiddet uygulayan üvey babasını öldürdü! ile ilgili etiketler Bahçelievler cinayet üvey babasını öldürdü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.