Bahçeli'den TTB'ye tepki: Kapatılmalıdır! Türk ismini taşıyan Türk'e düşman olur mu?

MHP lideri Devlet Bahçeli Alparslan Türkeş'in kabrini Kurban Bayramı vesilesiyle ziyaret etti. Bahçeli ziyaretin ardından açıklamalarda bulunurken, Türk Tabipler Birliği'ne tepki gösterdi. Bahçeli, "Her defasında söylüyorum Tabipler Birliği kapatılmalıdır. Bir avuç ne idüğü belirsiz doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlardan mesleği kurtarmak lazımdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı namazının ardından Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti.

Bahçeli ziyaretin ardından açıklamalarda bulunurken, son günlerde toplumun sinir uçlarına dokunan Türk Tabipler Birliği'ne tepki gösterdi.

Bahçeli, "Her defasında söylüyorum, Türk Tabipler Birliği kapatılmalıdır. Bir avuç ne idüğü belirsiz doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlardan mesleği kurtarmak lazımdır Hekim kardeşlerim kendi kuruluşlarını yeniden sahiplenmeli ve yeni bir organizasyona gitmelidir." dedi. 

 

 

Bahçeli'den TTB'ye tepki: Kapatılmalıdır! Türk ismini taşıyan Türk'e düşman olur mu? ile ilgili etiketler MHP bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.