Bahçeli'den, şelale videolu fenomen dayıya gönderme!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 18 Mart Kongresi’nde genel başkanlığa aday olacağını açıkladı. Bahçeli ayrıca, MYK üyelerine tunçtan yaptırdığı genel merkez maketini hediye ederken, internette şelale videosu ile fenomen olan vatandaşın 'Görüyorsunuz, anlatmama gerek yok' sözlerine atıfta bulundu

MHP lideri Devlet Bahçeli kongre öncesinde son kez topladığı MYK üyelerine, ‘karargaha’ sahip çıktıkları gerekçesiyle tunçtan yaptırdığı bir genel merkez maketini hediye etti.

FENOMENE ATIF: GÖRÜYORSUNUZ, ANLATMAMA GEREK YOK

Habertürk TV'nin aktardığına göre, Bahçeli, maketi hediye ederken, Elazığ'ın tanıtımı için video çeken ve "Görüyorsunuz, anlatmama gerek yok" sözleriyle fenomen olan İsa Sezeroğlu'na atıfta bulundu.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gazete Habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre, basına kapalı olarak yapılan ve açıklama yapılmayan toplantıda Bahçeli, MYK üyelerine ilk kez burada ilan ettiğini belirterek genel başkanlığa aday olacağını söyledi.

Bahçeli'den, şelale videolu fenomen dayıya gönderme! ile ilgili etiketler Fenomen MHP bahçeli şelale
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.