Bahçeli'den MYK sonrası flaş açıklamalar!

MHP lideri Devlet Bahçeli MYK toplantısının ardından yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli açıklamasında "Karşı karşıya olduğumuz tablo kaygı vericidir" dedi..

MHP lideri Devlet Bahçeli MYK toplantısının ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Karşı karşıya olduğumuz tablo alarm ve kaygı vericidir. Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve tedbir, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak sağlanacaktır. Türkiye'nin yıkımına hizmet eden kim olursa olsun mağlup olması kaçınılmazdır. Türkiye’nin kaybettiği ortamda haksız kazanç peşine düşenler, kar hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, yeri yurdu olmayan vatansızlardır" dedi.

Bahçeli yerel seçimlerle ilgili de "31 Mart 2019’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni tartışmaya açmak için pusuya yatmış olan defolu ve fason siyasi zihniyetlere asla fırsat verilmemelidir." ifadesini kullandı. 

Suriye'nin İdlib kentine yönelik saldırılar ve operasyon sinyallerini de değerlendiren MHP lideri, "Hiç kimse kriz çığırtkanlığı, kaos şakşakçılığı yapmamalıdır. İdlib; fokur fokur kaynayan kazana, fitili ateşlenmek üzere olan dinamite dönüşmüştür. Türkiye'nin yeni bir sığınmacı dalgasına katlanması, hazmetmesi, hatta kabul etmesi eşyanın tabiatına aykırıdır. İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli şekilde yıpratacağı, ağır neticelere davetiye çıkaracağı açıktır." dedi. 

Bahçeli'den MYK sonrası flaş açıklamalar! ile ilgili etiketler bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.