Bahçeli'den kamuoyu anketi tepkisi: Yalan anketler milletin iradesine ket vurmaya yetmez!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli konuşmasında, "Kamuoyu araştırma şirketlerinin yalan anketleri, güneşi balçıkla sıvamaya, milletin iradesine ket vurmaya yetmez, yetmeyecektir. Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır." dedi. MHP lideri, şeker fiyatlarına yönelik iki önerisini de açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Kamuoyu araştırmalarına yönelik tepki gösteren Bahçeli, "MHP'yi itibarsızlaştırmaya, oy oranının iniş halinde olduğunu göstermeye çalışan kim varsa, 2023'te nal toplayacaktır. Algı operasyonları bize sökmez. Kamuoyu araştırma şirketlerinin yalan anketleri, güneşi balçıkla sıvamaya, milletin iradesine ket vurmaya yetmez, yetmeyecektir" dedi.

Şeker fiyatlarına ilişkin iki öneride bulunan Bahçeli, "Bizim önerimiz fiyatları Türk Şeker'in yeniden belirlemesi, pancar ekim kotalarını aşamalı olarak kaldırmasıdır. Devletimiz ve hükümetimiz tüm meselelere hakimdir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamaları:

"ANKET" TEPKİSİ

Sahici hedefler koyulmadan büyük keşifler gerçekleşemez. Amacımız gönül kazanmak, gönüller yapmaktır. Milletimiz ne diyorsa, sözümüz odur. 2023, Türkiye'nin kader ve karar yılı aynı zamanda tarihsel kavşağıdır. MHP'yi itibarsızlaştırmaya, oy oranının iniş halinde olduğunu göstermeye çalışan kim varsa, 2023'te nal toplayacaktır. Algı operasyonları bize sökmez. Kamuoyu araştırma şirketlerinin yalan anketleri, güneşi balçıkla sıvamaya, milletin iradesine ket vurmaya yetmez, yetmeyecektir.

Gerçeği bilip susanlar gerçeği bilmeden konuşanlar kadar tehlikelidir. Bir gerçek vardır ki, o da, MHP'nin kaderi milletin kaderi, varlığı Türklüğün varlığı ile bir ve aynıdır. Hamdolsun biz inkarcı değiliz. Bizim anketimiz 85 milyon Türk vatandaşının duasıdır, güzel bakışıdır, muhabbet dolu selam ve sahiplenmesidir. Bizim hakkımızda tek söz ve karar sahibi, büyük Türk Milleti'dir. MHP, Türk Milleti'nin güçlü nefesi, gür sesi, parlak geleceğinin müjdesidir.

CHP'ye oy veren kardeşlerimize, parti yönetiminin ne hallere düştüğünü üstüne basa basa ifade ettik. 131 seçim bölgesinde, CHP'nin yakalandığı iflah olmaz hastalığı, altı oku Kandil'in mağara girişine nasıl astığını detaylarıyla anlattık.

"2023 HAZİRAN AYINA KADAR DURMAYACAĞIZ"

Biliyoruz ki işleyen demir pas tutmaz. İmanla dolu kalpler çağın gerisinde kalmaz. Kuyumcu titizliği ile planladığımız siyasi çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. MHP'li belediye başkanlarımızla Antalya'da bir araya gelerek verimli 2 günlük bir toplantı sürecini el birliği ile gerçekleştirdik. MHP ve Cumhur İttifakı, Türkiye'nin istikbal aydınlığıdır. Biz 2023 yılının haziran ayına kadar durmayacağız. Fitnecilerin tuzaklarına takılmayacağız.

"ÇİFTÇİLERİMİZİ DESTEKLEMEK ZORUNDAYIZ"

Silahların konuştuğu yerde insanlık susar. Saldırının hayat pahalılığını artırdığı ortadadır. Gıda ihracatının neredeyse yüzde 25'i Rusya'nın tekelinde. MHP, tarım sektörünü Türkiye'nin varoluş mücadelesinin temel taşı olarak değerlendirmektedir. Hem doyacağız, hem doyuracağız hem de kendi kendimize yeten bir ülke olacağız. Tarım arazilerini genişletmek, çiftçilerimizi desteklemek zorundayız.

ŞEKER FİYATLARI: ÖNERİMİZ TÜRK ŞEKER'İN FİYATLARI YENİDEN BELİRLEMESİ, KOTALARI AŞAMALI KALDIRMASIDIR

Ayçiçek yağından sonra şeker fiyatlarında yaşanan tırmanışların gerçekçi bir temeli olmadığı gibi piyasa şartlarının esasını yansıtmadığı da açıktır. Şekerin kilogramının 7 liradan 15 liraya çıkması, istismar edilmesi, bayat bir ekonomik operasyonun dış bağlantı ile servis edilmesinden başka bir şey değildir. Şeker stokçuların gözünü hırs bürümesi, şekeri tartışma konusu haline getirmiştir. Şu anda şeker eksiği değil, fazlası mevcuttur. Dini imanı para olan çıkarcıların mutlaka hesap sorulmalı. Bizim önerimiz fiyatları Türk Şeker'in yeniden belirlemesi, pancar ekim kotalarını aşamalı olarak kaldırmasıdır. Devletimiz ve hükümetimiz tüm meselelere hakimdir.

DİLEĞİMİZ PUTİN İLE ZELENSKİ'NİN İSTANBUL'DA GÖRÜŞMESİ

Dileğimiz Putin ile Zelenski'nin İstanbul'da görüşmesi. Biz çatışmaların son bulmasını, statükonun yeni baştan ele alınmasını, ateşkes rejiminin acilen tesisini arzuluyoruz. Geçmişte orak çekiş flamasını sallayanlar bugün Amerikancı kesilmişlerdir. İstanbul Dolmabahçe rıhtımına demirleyen, ABD'nin 6. Filosu'na saldıranlar ve onların izinden yürüyenler, bu aşamada utanmadan, sıkılmadan, hiçbir mahcubiyet duymadan o filonun tayfası, kurşun askeri haline gelmişlerdir. Bunların dünü mü doğruydu yoksa bugün yaptıkları mı doğrudur.

BIDEN'A TEPKİ

Biden hem hukuktan, hem demokrasiden söz açıp da ülkelerin rejim ve siyasi yönetimlerinin değişmesini hangi yetkiyle isteyebilmektedir. Bu şaibeli zihniyet Ukrayna'da insanların ölümüne karşı çıkarken Afganistan'da, Suriye'de, Irak'ta çocukların ölmesine neden sesini yükseltemedi.

 

Bahçeli'den kamuoyu anketi tepkisi: Yalan anketler milletin iradesine ket vurmaya yetmez! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Anket mhp grup toplantısı şeker fiyatları rusya-ukrayna
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.