Bahçeli'den İmamoğlu'na Münih tepkisi: Neyin lobi çalışmasını yapıyor?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Münih Güvenlik Konferansı'na katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Bahçeli, "Belediyenin işleri bitti de sırayı Münih Güvenlik Konferansı mı aldı? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hangi sıfatla Münih'te yer alıyor? Neyin lobi çalışmasını yapıyor?" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde Münih'te düzenlenen güvenlik konferansına katılması dikkat çekmişti. İmamoğlu'nun "Türkiye'de demokrasinin ayağı sakattır ancak ölmemiştir" açıklamasında bulunması tartışmaları da beraberinde getirdi.

"HANGİ SIFATLA MÜHİH'TE YER ALIYOR?"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında İmamoğlu'nun Münih ziyaretini eleştirdi. Bahçeli, "Milli Savunma Bakanımız katılmışken, belediye başkanının da Münih'e gitmesi dikkat çekmiştir. Belediyenin işleri bitti de sırayı Münih Güvenlik Konferansı mı aldı? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hangi sıfatla Mühih'te yer alıyor? Neyin lobi çalışmasını yapıyor? Şayet bizim bilmediğimiz, sır gibi tuttuğu bir görevi varsa söylesin de bilelim" dedi.

"UTANMADAN TÜRKİYE'Yİ KÖTÜLEMİŞ VE KÖTÜ GÖSTERMİŞTİR"

İmamoğlu'nun Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet ettiğini belirten Bahçeli "Türkiye'de demokrasinin sakatlandığını ancak ölmediğini ifade etmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hiç utanmadan Türkiye'yi kötülemiş ve kötü göstermiştir. Bu köksüzlüktür, kimliksizliktir, skandaldır. Türk milletinin oyuyla seçilen bir belediye başkanının, milletin takdirinden şikayet etmesi kararmış zihniyetini ele vermiştir" ifadelerini kullandı.

 

Bahçeli'den İmamoğlu'na Münih tepkisi: Neyin lobi çalışmasını yapıyor? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu bahçeli mhp grup toplantısı münih ibb başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.