Bahçeli'den HDP'li vekil Semra Güzel açıklaması: AYM görevini bir an önce yapmalıdır. Dokunulmazlığı derhal kaldırılmalı!

MHP Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan Bahçeli, SuperHaber'in özel haberi ile Türkiye gündemine oturan PKK'lı terörist ile fotoğrafları çıkan HDP'li vekile tepki gösterdi. "Biz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terörist istemiyoruz. HDP'yi siyaset sahnesinde görmeye tahammül edemiyoruz." diyerek AYM'yi göreve çağıran Bahçeli, "Dokunulmazlığı derhal kaldırılmalı" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

"ANAYASA MAHKEMESİNİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ"

SuperHaber'in ortaya çıkardığı ve Türkiye gündemini sarsan HDP'li vekil Semra Güzel'in fotoğrafları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. PKK'lı terörist ile sevgili olduğu ve sarmaşdolaş fotoğrafları çıkan Güzel'in dokunulmazlığının bir an önce kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, "Biz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terörist istemiyoruz. HDP'yi siyaset sahnesinde görmeye tahammül edemiyoruz. Anayasa Mahkemesini göreve davet ediyoruz." dedi. 

"MECLİS'TE TERÖRİST İSTEMİYORUZ"

İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

Türkiye'nin öncelikli sorunu bölücü terördür. Zaman zaman kanatılan bu yara kapatılmadıkça üzerine konan haşarat her zaman olacaktır.

Biz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terörist istemiyoruz. HDP'yi siyaset sahnesinde görmeye tahammül edemiyoruz. Anayasa Mahkemesini göreve davet ediyoruz.

"ŞEHİT BABALARINA BORCUMUZU ÖDEMELİYİZ"

Şehit babalarına veda ve minnet borcunu ödemeliyiz. Biz terör örgütüne eleman devşiren HDP'yi Türk siyasetinde görmeye bir saniye dayanamıyoruz. Terör kampalarında eğitim alacaklar, sonra karşımıza geçip insan hakları dersi verecekler. Bunlar ne utanmazlıktır, ne pervasızlıktır.

 "DOKUNULMAZLIĞI DERHAL KALDIRILMALIDIR"

PKK'lı ile karanlık ilişkilere giren HDP'li vekilin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır.

İP'in genel başkanı , Şanlıurfa'da patlama sonucu şehit verdiğimiz kahraman mehmetçiklerimize rahmet diliyorum dedi. Burada patlayan nedir belli değil. Patlatan kimdir belli değil. PKK'ya YPG'ye tek bir açıklama yoktur. PKK bomba patlattı derseniz adam olursunuz.

KILIÇDAROĞLU'NA DİAYDER TEPKİSİ

Tezkereye CHP hayır dedi mi, HDP hayır dedi mi? İP Meclis'te 2-3 kişiyle kerhen bu oyalmaay evet dedi mi? Kılıçdaroğlu mu terörle mücadeheleyi destekliyıor? Bu şahıs milleti kör zannediyor.

İmamoğlu hesabını veremeyeceği işlerinden dolayı korkuya kapılıyor. PKK'lı DİAYDER'in iştirakiyle İBB'ye işe girenlerin sorumlusu Kılıçdaroğlu'dur. Buradan soruyorum, Cumhuriyet Savcılığı'nın oluşturdğu iddianamede Kılıçdaroğlu'nun adı geçiyor mu? DİAYDER üyeleri ile katıldın mı katılmadın mı? Bunlara çık cevap ver. Kılıçdaroğlu Kandil'in tedarikçisidir. saklanma Kılıçdaroğlu, adamsan çık karşımıza mertçe söyle. Tavsiyem iyi bir hafızaya sahip olman. böylece söylediğin yalanları unutmazsın.

"TERÖRİSTLER YA HESAP VERECEK YA DA YOK EDİLECEK"

Türkiye'nin 2023 yılına bölücü terörü yere sererek, bu badirenin tamamiyle hayatımızdan sökülüp atılacağından en küçük kuşku duymuyorum. Türkiye, terörün belini kırıp başını ezdikten sonra ekonomik olarak sıçrayarak, milli birlik ve kardeşlik alanında gücüne güç katacaktır. Türk ile Kürt ezeli ve ebedi kardeştir, bozguncular kahpedir. Bizim gönlümüzde herkese yetecek kadar sevgi vardır. Bu topraklara vatanım diyen herkese kapımız açıktır. Tarafımız doğrudur, yönümüz haktır, karşımıza kim çıkarsa çıksın fark etmez. Terör bitecektir, bölücülük batağı kurutulacaktır. Teröristler ya bağımsız Türk mahkemeleri önünde hesap verecekler ya da yok edileceklerdir.

İnsanımızın hasretle beklediği ulaşılabilecek hedefimizin huzur ve emniyet içinde olacağı, ekonomik sorunların tamamen gündemden çıkacağı bir Türkiye gerçeğidir. MHP ve Cumhur İttifakı bunu sağlamaya hazırdır. Cumhuriyetin 100. yıldönümü bu çerçevede bir milattır. Türk milleti bağımsızlık onuruna düşkün bir millettir. Türkiye Cumhuriyeti bu meşalenin aydınlığına yürümektedir. 29 Ekim 1923 geçmişten keskin bir kopuş olmayıp tam tersine yeni bir soluğu olarak belirmiştir. Tarihin her döneminde Türk milleti, Türk ve İslam coğrafyaları hedef olmuştur.

"KAZAKİSTAN'DAKİ PROTESTOLARDA FETÖ PARMAĞI ARAŞTIRILMALI"

Bize göre mağdur kitlelerin hak arayışı değildir. Ekonomik sıkıntıların siyasal itirazlarla tepkiye girmesi, yabancı vakıfların, STK'ların, taşeron siyasetçilerin kışkırtmasıyla iç isyan ve karışıklıklar tahrik edilmelidir. Bu söylediklerim vehim sonucu olarak değerlendirilmemelidir. Toplumların siyasi ve ekonomik taleplerin, dış güçlerin vasıtasıyla silaha dönüştürülmekte, beliren namlu ise bu toplumlar tarafından kendi devletlerine, kendi bağımsızlıklarına çevrilmektedir.

Yasa dışı gösterilerde FETÖ parmağı araştırılmalıdır. Kazakistan'ın iç işlerine saygımız sonsuzdur fakat kardeşlerimizle dayanışmamız şarttır.

Kazakistan'da bugün yapılan yarın Türkiye'de test edilmek istenecektir. Söylemler benzerdir, propaganda kaynakları birbirine çok yakındır.

MUHALEFETİN ERKEN SEÇİM TALEBİ

Dün hedef Ecevit'ti bugün Erdoğan'dır. Sayın Cumhurbaşkanımızı göndermeye güçleri asla yetmeyecektir.

Hükümeti ve devleti hedef alan sokak hareketlerine canımızla kanımızla direnmesini çok iyi biliriz.

Bahçeli'den HDP'li vekil Semra Güzel açıklaması: AYM görevini bir an önce yapmalıdır. Dokunulmazlığı derhal kaldırılmalı! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP Parti grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.