Bahçeli'den gelen hediyede 'böcek' paniği

MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP'den ihraç edildikten sonra İYİ Parti'ye geçen eski Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’na hediye plaket gönderdi. Halaçoğlu'nun bir takipçisinin "Böcek vardır onda" yanıtına "Eşim de aynısını dedi" ifadeleriyle yanıt vermesi gözlerden kaçmadı.

MHP Genel Merkezi, partiden ihraç edilen Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'na, partinin 50. yılı anısına yaptırılan ve üzerinden Devlet Bahçeli'nin imzası bulunan plaketten gönderdi.
Gönderilen pakette, Alparslan Türkeş’in de olduğu bir işlemenin üzerinde olduğu madalyon da yer aldı.

İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Halaçoğlu, kendisine gönderilen 50. yıl plaketini Twitter hesabından "İhraç edilmiş biri olarak, adıma kargo ile gelen paketi açınca çok şaşırdım" diyerek Twitter'da paylaştı.

'EŞİM DE AYNISINI DEDİ'

Halaçoğlu'nun bir takipçisinin "Böcek vardır onda" yanıtına ise "Eşim de aynısını dedi" ifadeleriyle yanıt vermesi dikkat çekti.

'AKLIMIN UCUNDAN DAHİ GEÇMİYOR'

Halaçoğlu, "Sakın geri dönmek aklınızdan geçmesin" sözlerine ise "Öyle bir şey aklımın ucundan bile geçmiyor" diyerek karşılık verdi.

​MHP'de üç dönem Kayseri Milletvekili olarak görev yapan Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, olağanüstü kurultay sürecinde partiden ihraç edilmişti.

Bahçeli'den gelen hediyede 'böcek' paniği

Bahçeli'den gelen hediyede 'böcek' paniği ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli Yusuf Halaçoğlu hediye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.