Bahçeli'den 'Geççek' siyaseti yapanlara tepki: Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup toplantısında Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı üzerinden ekmek çıkarmaya çalışan Millet İttifakı'na sert tepki gösterdi. "Tarkan'ın şarkı sözlerinin beka meselesine bağlayacağımı söyleyenler şimdi dağılabilirler, aynanın karşısına geçip kendi hallerine katıla katıla gülebilirler. Buradan Zillet ittifakına ekmek çıkmaz. Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup toplantısında gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"AYNANIN KARŞISINA GEÇİP KENDİ HALLERİNE KATILA KATILA GÜLEBİLİRLER"

Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı üzerinden siyaset yürütenlere tepki gösteren Bahçeli, "Tarkan'ın şarkı sözlerinin beka meselesine bağlayacağımı söyleyenler şimdi dağılabilirler, aynanın karşısına geçip kendi hallerine katıla katıla gülebilirler." diyerek "Buradan Zillet ittifakına ekmek çıkmaz. Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz" ifadelerini kullandı. 

İşte MHP Lideri DEvlet Bahçeli'nin konuşmasından ilgili bölüm;

Tarkan bir şarkı sözü yazmıştır. Tarkan geçecek diyor, bunu da Anadalu'ya yakın bir şiveyle söylüyor. Elbet geçecek, sorunlar bitecek, salgın geçecek, dertler bitecektir.

6 rakamına lütfen dikkat buyurunuz. Bu rakamı ters çevirdiğinizde 9 rakamı ortaya çıkar.

Mesele bakmak değil görmektir. Yuvarlak masa çerçevesinde kurulan tuzaktır, kumpastır. Türkiye'nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir.

9 rakamına bakınca gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur, 9 ışıktır, sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdecisidir. Çoğu gitmiş azı kalmıştır.

Tarkan şarkı sözleriyle Covid-19'u kastettiğini söylüyor. Hayır diyorlar sen iktidarı kastettin. Bu saptırmanın kime ne faydası vardır. İktidar şarkıyla kurulmadı. Velevki iddialar doğru olsun iktidar bir şarkıyla yıkılamaz.

 

 

"TARKAN'DAN ZİLLETİN TARZAN'I ÇIKARTILAMAZ!"

Bir şarkı sözünden yeni bir kutuplaşma sağlamanın bir faydası yoktur.

Buradan Zillet ittifakına ekmek çıkmaz. Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz. Her şey geçer, kaldı ki hayat geçiyor, ömür geçiyor. Geçmeyecek olan şeyler de vardır, ihanetin sızısı geçmez, kötü sözün yarası geçmez, şehitlerimizin acısı geçmez, Türk ve Türkiye sevdamız asla geçmez, geçemez, geçmeyecektir.

Tarkan'ın şarkı sözlerini beka meselesine bağlayacağımı söyleyenler, şimdi dağılabilirler. Konuşmalarıma merak salanlar fazla çırpınmasınlar, bilsinler ki karga, bülbüle taklit edeyim derken kendi yürüyüşünü şaşırmış.

Herkes kendi işine bakmalı, kendi alanıyla sınırlı kalmalıdır.

Bahçeli'den 'Geççek' siyaseti yapanlara tepki: Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz! ile ilgili etiketler Tarkan bahçeli Geççek şarkı siyaset
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.