"ABD engelse, Kürecik'i de, İncirlik'i de boşaltalım!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında işgalci İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Kudüs’e bir koruyucu güç planlanmıyorsa, o zaman tarihin sesine kulak verilmeli, Türk milleti yeni bir nöbet için devreye girmelidir. ABD bunun önünde engelse NATO üyeliğini derhal tartışmaya açalım, Kürecik'i de, İncirlik'i de boşaltalım gitsin" diyerek çağrıda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bugün düzenlenen grup toplantısında İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılara tepki göstererek "ABD engelse NATO üyeliğini derhal tartışmaya açalım, Kürecik'i de, İncirlik'i de boşaltalım gitsin" dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

KÜRESEL SAVAŞ UYARISI

Kudüs gökte yapılıp yerde yapılan şehirdir. İsrail, Filistinli mağdurları on yıllardır katletmiştir. Netenyahu Lahey'de mahkeme önüne çıkacak derecede insanlık suçu işlemiştir. Gazze'de facia, Batı Şeria'da yıkım vardır.

Parklarda olması gereken çocuklar kan revan içinde.

Tam 104 yıldır Kudüs bize hasret biz Kudüs'e...

Böyle giderse küresel savaş karşımıza çıkacaktır.

TÜRK MİLLETİ YENİ BİR NÖBET İÇİN DEVREYE GİRMELİDİR

Kudüs'e özel statü verilmelidir. Üç semavi dinin temsilcileri ortak olarak yönetmelidir. Kudüs'ün ruhunu bilen Türk milleti yeni bir nöbet için devreye girmelidir. Çağrı olursa biz gidelim biz koşalım hızır gibi yetişelim. gücümüzün yettiği kadar girelim akan kanı durduralım.

Kudüs bizi bilir, biz Kudüs'ü biliriz."

ABD ENGELSE, NATO ÜYELİĞİNİ TARTIŞMAYA AÇALIM

Şayet ABD bunun önünde engelse NATO üyeliğini derhal tartışmaya açalım, Küreciği de, İncirliği de boşaltalım. Onlardan korkan en az onlar gibi olsun. Bizim ilhamımız Iğdırlı Hasan Onbaşıdır. Bizim irade kaynağımız Kudüs’e damga vurmuş, çehresini değiştirmiş 400 yıllık hükümran mazimizdir. Haremi Şerif’in statüsünü bozacak yeryüzünde bir güç yoktur. Hiç kimse olmasa bile Allah’ın görünmez orduları vardır. Mescid-i Aksa onurumuzdur. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bizim hedefimiz hakka, hakikate ve hakkaniyete sahip çıkıp şeytanları taşa tutmaktır.

 

"ABD engelse, Kürecik'i de, İncirlik'i de boşaltalım!" ile ilgili etiketler NATO bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.