Bahçeli'den 'erken seçim' ve 'af' iddialarına yanıt! "Bizim haberimiz yok. Bunu söyleyenlere sormak lazım"

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin MYK toplantısı sonrası 'erken seçim' ve 'af' iddialarına yanıt verdi. "Seçimlere 9 ay 18 gün var." diyerek erken seçim iddialarını yalanlayan Bahçeli af konusunda ise "Bizim haberimiz yok. Bunu söyleyen gazetecilere sormak lazım." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki konuşmalara ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli partisinin genel merkezinde düzenlenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantıları sonrası basın toplantısında konuştu. 

"SEÇİMLERE 9 AY 18 GÜN KALDI"

Cumhurbaşkanı adayımız sayın Erdoğan'dır. Erdoğan'ın seçilmesi için olağanüstü bir gayret gösterilecektir.. diyen Bahçeli seçimlere 9 ay 18 gün kaldığını belirtti. 

"BUNU SÖYLEYEN GAZETECİLERE SORMAK LAZIM"

Af iddialarına da değinen Bahçeli, "Bizim haberimiz yok. Bunu söyleyen gazetecilere sormak lazım." ifadelerini kullandı. 

İşte Bahçeli'nin konuşmasının ilgili bölümü:

AF İDDİALARI

Bizim haberimiz yok. Bunu söyleyen gazetecilere sormak lazım.

Sokak tehlikelidir, karanlıktır. Sokağa itilenler sokak tarafından yutulur. Altılı ganyan ne yapacak bilemiyorum. KHK'lılara af düşünülemez. Kılıçdaroğlu gizli kalmış FETÖ'cülük oynamasın, o sevdadan vazgeçsin.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Seçimlere 9 ay 18 gün var. Onu beklemek lazım.

.

Bahçeli'den 'erken seçim' ve 'af' iddialarına yanıt! "Bizim haberimiz yok. Bunu söyleyenlere sormak lazım" ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP bahçeli erken seçim Af
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.