Bahçeli'den çok sert açıklama: Bu zorba cezasını bulmadan Suriye’ye huzur gelmeyecektir!

 İdlib'de 4 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili bir mesaj yayınlayan MHP lideri Devlet Bahçeli "Esad rejimi yıkılmadan, bu zorba cezasını bulmadan Suriye’ye huzur ve güvenlik kesinlikle gelmeyecektir." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib'de 4 askerin şehit olduğu saldırıya tepki gösterdi. 

Bahçeli, ''TSK'nın gözlem noktalarının güvenliği temin edilmeli, Esad saldırısından dolayı pişman edilmelidir" diyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

"Siyasi ve diplomatik girişimlerimizin yanı sıra askeri caydırıcılığımız da sonuna kadar kullanılarak İdlib ve çevresi Türkiye düşmanlarına zindan edilmelidir. İdlib mutabakatını bozan veya ihlal eden tarafın Türkiye olmadığı meydandadır"

Bahçeli, "Esad rejimi yıkılmadan, bu zorba cezasını bulmadan Suriye’ye huzur ve güvenlik kesinlikle gelmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den çok sert açıklama: Bu zorba cezasını bulmadan Suriye’ye huzur gelmeyecektir! ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli Esed İdlib bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.