Bahçeli'den 6'lı masayla ilgili adaylık anketi sorusuna cevap: Tercihim sınıf arkadaşım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den çok konuşulacak "6'lı masa" açıklaması geldi. 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili anket yapılacak iddialarıyla ilgili konuşan Bahçeli, "Bana sorulursa tercihim sınıf arkadaşım" dedi.

MHP lideri Bahçeli, 6'lı masada aday belirlemek için anket yapılacağı yönündeki iddialar için "Eğer birisi ankette bana gelirse, derse ki böyle böyle 6'lı masada anket yapıyoruz, siz bu ankette kimi tercih edersiniz, benimsersiniz derseniz bana tercihim sınıf arkadaşım olur" dedi. Bahçeli, bahsettiği kişinin Kılıçdaroğlu olup olmadığı yönündeki sorulara da yine "Sınıf arkadaşımdır derim" cevabını verdi. 

BAHÇELİ'NİN SINIF ARKADAŞI KİM?

MHP Genel Başkanı 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olmasını istediği 'sınıf arkadaşı' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan başkası değil. Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Ticari İlimler Akademisi'nde sınıf arkadaşıydı.

Bahçeli'den 6'lı masayla ilgili adaylık anketi sorusuna cevap: Tercihim sınıf arkadaşım ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.