Bahçeli: Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni anayasa açıklamasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den destek geldi. Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacının bulunduğunun açık olduğunu söyleyen MHP Lideri, "MHP, yeni anayasa yazımı konusunda Cumhur İttifakı’nın birleştirici ve kucaklayıcı şuuruyla hareket edecek, üstüne düşeni yerine getirecek."dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü kabine toplantısından sonra yaptığı konuşmada, yeni bir anayasa çalışmalarının sinyalini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz." ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A TAM DESTEK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ifadelerine destek verdi.

Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğunu söyleyen Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'nin amacı, görüşü ve düşüncesinin bu yönde olduğunu söyledi.

"Cumhuriyet tarihindeki en önemli reform yeni yönetim sistemi ise diğerinin yeni anayasa olması tarihe ve millete boyun borcumuzdur." ifadesini kullanan Bahçeli, "Mevcut ve meri Anayasanın olağan dışı şartların mahsulü olduğu, zaman içinde pek çok maddesinde değişiklik yapılmasına rağmen statükocu vasfında herhangi bir zayıflamanın görülmediği çarpıcı şekilde ortadadır. MHP, yeni anayasa yazımı konusunda Cumhur İttifakı’nın birleştirici ve kucaklayıcı şuuruyla hareket edecek, üstüne düşeni yerine getirecek" açıklamasında bulundu. 

Bahçeli: Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anayasa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.