Bahçeli sosyal medyadan iş ilanı verdi

MHP'ye yakın televizyon kanalı BengüTürk TV'de üst düzey görev değişikliğinin yaşandığı sırada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda gençlerden üniversite tercihlerinde iletişim fakültelerini dikkate almalarını istedi.

BengüTürk TV'de bir günlük ekran karartılmasının ardından Genel Yayın Yönetmeni değişikliği yaşandı.

MHP'ye yakınlığı ile bilinen televizyon kanalının Genel Yayın Yönetmeni Metin Özkan görevden alınırken, yerine Ünal Kaya getirildi. Medyada bu değişim konuşulurken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den dikkat çeken bir çağrı geldi.

"TERCİHLERİNİZDE İLETİŞİM FAKÜLTELERİNİ DİKKATE ALIN"

Bahçeli, 'medyayı kuşatma altına almış, yabancı ve yozlaşmış ideolojilere saplanmış gazeteci ve yorumculardan Türkiye'yi arındırmak amacıyla' iletişim fakültelerinin tercih edilmesini istedi.

Bahçeli, paylaşımında “Medyayı kuşatma altına almış, yabancı ve yozlaşmış ideolojilere saplanmış gazeteci ve yorumculardan Türkiye'yi arındırmak amacıyla, milli ve şuurlu vatansever gençlerimizi üniversite tercihlerinde İletişim Fakültelerini dikkate almalarının milli bir görev olduğuna inanıyorum” ifadesini kullandı.

 

PAYLAŞIMA FARKLI KESİMLERDEN YORUMLAR GELDİ

Devlet Bahçeli'nin bu paylaşımına destek verenler olduğu kadar itiraz edenler de oldu. Gençler, özellikle medya sektöründeki istihdam sorununa dikkat çekerek iletişim fakültesi mezunlarının farklı sektörlere yönelmek zorunda kaldığına vurgu yaptı.

Bahçeli sosyal medyadan iş ilanı verdi ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli üniversite Bengütürk tv
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.