Bahçeli ne demek istedi? 'Çiğnenirse yok olur, çözülürse mahvoluruz'

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Anayasa Komisyonu'nu sabote eden HDP'li vekillere sert tepki gösterdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Meclis Anayasa Komisyonu'nu sabote eden HDP'li vekillere Twitter hesabı üzerinden sert tepki gösterdi.

Bahçeli, dokunulmazlığın kalkmasının kaçınılmaz olduğuna işaret ederek bu tarihi görevden hiç kimsenin kaçmaması gerektiğine vurgu yaptı. HDP'li vekillerin terörü öven hal ve tavırlarını kınayan Bahçeli, Cemil Meriç'in yıllar önce söylediği 'çıkar konuşunca vicdan susar' sözünü hatırlattı.

Bahçeli'nin ifadeleri şöyle:

Milli birlik istikbale açılan kapı, istiklali tutan güçlü eldir.Bu ele uzanan her kirli ve karanlık niyet namusumuza kast etmiş sayılacaktır. Milli namus varlığımızın teminatıdır. Çiğnenirse yok olur, çözülürse mahvoluruz. Bu nedenle herkes uyanık ve şuurlu davranmalıdır. Teröre karşı ortak tepki ve refleks göstermeliyiz. Çünkü terör Türkiye'ye doğrulmuş silah, vurulmuş prangadır ve mutlaka kırılmalıdır.

ALÇAKLARA SABIR VE TAHAMMÜL KALMAMIŞTIR

TBMM'ye bir bakın, PKK piyonlarının artan provokasyonlarını göreceksiniz. Dün geceki sahneler, bugünkü manzaralar kaygı vericidir. Gazi Meclis'in kürsüsünde teröristleri öven, polis ve askerlerimizi katliamcı olarak suçlayan alçaklara sabır ve tahammül kalmamıştır. Milletvekili dokunulmazlığının kalkması kaçınılmazdır. Bu tarihi görevden hiç kimse kaçmamalıdır. Artık Türkiye arınmalı, rahatlamalıdır.

Bahçeli ne demek istedi? 'Çiğnenirse yok olur, çözülürse mahvoluruz' ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.