Bahçeli ile Kapalı Maraş'ta piknik yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kahramanmaraş İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan birlik ve kararlılık mesajları verdiği konuşmasında KKTC'de yaşanan gelişmelere de değindi. Cumhurbaşkanı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 15 Kasım'da Kıbrıs'a bir ziyarette bulunacaklarını söyleyerek, "İnşallah orada Kapalı Maraş'ta şöyle bir piknik yapacağız. Kardeşliğimizi yaşayarak ortaya koyacağız, bu gecikti. Ama artık yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli ile KKTC'ye ziyarette bulunacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu;

KKTC'de Türkiye'yi seven, kabullenen bir kardeşimiz Cumhurbaşkanı oldu. İnşallah Kıbrıs'ta yeni bir dönem başlıyor. Ayın 15'inde Bahçeli ile birlikte Kıbrıs'ta olacağız. İnşallah orada Kapalı Maraş'ta şöyle bir piknik yapacağız. Kardeşliğimizi yaşayarak ortaya koyacağız, bu gecikti. Ama artık yapacağız.

Bahçeli ile Kapalı Maraş'ta piknik yapacağız ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC Kapalı Maraş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.