Bahattin Duran ve Tarık Ongun'dan dinlenme kararı! Maç almak istemiyorlar..

MHK'nın hakemlere yönelik aldığı kararın ardından özellikle Bahattin duran ve Tarık Ongun'un alacağı karar merakla bekleniyordu. Yazılı ya da sözlü bir istifada bulunmayan yardımcı hakemlerin içinde bulundukları ruh hallerinden dolayı dinlenmek istedikleri öğrenildi.

Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) aldığı karar neticesinde hakemliği bıraktıkları iddia edilen Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un, herhangi bir yazılı veya sözlü istifada bulunmadı. Ancak Duran ve Ongun, içinde bulundukları ruh hallerinden dolayı önümüzdeki haftalarda görev almak istemedikleri öğrenildi.

MHK, yaptığı açıklamayla Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda göre alacak hakem kadrosunu yeniden belirlemişti. Listede Cüney Çakır ve Fırat Aydunus gibi deneyimli isimlerin yer almaması büyük ses getirdi.

İki yardımcı da istifa etmedi

Söz konusu kararın ardından yardımcı hakemler Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un hakemliği bıraktıkları iddia edilmişti. Ancak söz konusu iki hakemin de sözlü ve yazılı bir istifada bulunmadığı öğrenildi. Ancak yaşanan gelişmeleri bahane göstererek iki hakemin de önümüzdeki haftalarda maç almak istemediği iddia edildi.

Çakır'la birlikte sayısız maç

Cüneyt Çakır'la birlikte 2014 ve 2018 Dünya Kupası'nın yanı sıra 2015 Şampiyonlar Ligi Finali'nin de dahil olduğu birçok müsabakaya çıkan FIFA korkartlı ikilinin alacağı kararlardan dönüp dönmeyeceği merak konusu.

Öte yandan alınan kararın etkileri tüm hızıyla devam ediyor. En son adı açıklanan hakemlerden Mete Kalkavan, hakemliği bırakma kararını MHK'ya iletmişti.

 

Bahattin Duran ve Tarık Ongun'dan dinlenme kararı! Maç almak istemiyorlar.. ile ilgili etiketler Cüneyt Çakır Bahattin Duran tarık ongun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.