Bahattin Demirbilek kimdir? Serveti ne kadar? GS Başkanlığı için ne diyor?

Bahattin Demirbilek ismi Galatasaray Kulübü Başkanlığı için geçiyor. Kongreye gitmeye hazırlanan ve içinde bulunduğu durumdan kurtulmak isteyen Galatasaray Kulübü Başkanlığı için taraftarlar sosyal medyada Bahattin Demirbilek ismini tartışıyor. Peki, Bahattin Demirbilek kimdir, serveti ne kadar?

Bahattin Demirbilek ismi Galatasaray Başkanlığı için sosyal medyada çok konuşuluyor. Rusya'da yaşamını sürdüren ve Krasnodar kulübünde aktif bir görevi olan inşaatçı Bahattin Demirbilek kimdir? Kaç yaşında?

BAHATTİN DEMİRBİLEK KİMDİR?

Bahattin Demirbilek, son günlerde spor camiasının araştırdığı isimler arasında yer almaya başladı. Rusya'da yaşamını sürdüren Bahattin Demirbilek, ülkenin en büyük inşaat firmalarından birisi olan ESTA Construction'u kurdu. Otomobil fabrikası ve stadyum inşaatı gibi büyük işler alan Bahattin Demirbilek, 2018 yılında dünyanın en büyük şirketleri arasında ilk 200 arasında yer aldı.

Bahattin Demirbilek kimdir nereli ve kaç yaşında?

Ankara’da büyüyen ve çalışma hayatına 15 yaşında başlayan Bahattin Demirbilek, 1993’te yani 22 yaşında Rusya’ya gitti. Profesyonel olarak yıllarca Rusya’da çalışan Demirbilek 33 yaşında ise ESTA Construction’ı kurdu. 2005 yılında kurduğu şirketi 2018 yılında dünyanın en büyük 250 inşaat şirketinden biri haline getiren Demirbilek aynı zamanda “Hayatın anlamı ve çocukluk aşkım” sözleriyle nitelendirdiği ve kongre üyesi olduğu Galatasaray sevdası nedeniyle oğlunun adını bile Aslan koydu.

king's tweet -

Rusya’da yaptığı taahhüt işleriyle ülkenin en büyük müteahhitlerinden biri olan Bahattin Demirbilek’in ESTA Construction’ı aynı zamanda Mercedes-Benz Daimler’in ülkedeki en büyük yatırımı ve ilk otomobil fabrikasını, Saratov’daki Yuri Gagarin Havalimanı’nı da inşa ediyor.

ENR tarafından her yıl açıklanan ve dünyanın en büyük inşaat şirketlerinin sıralandığı listede 2015 yılında 189’uncu sırada yer alan ESTA Construction, 3 yıl içerisinde aynı listede 30 sıra birden yükselerek 2018 yılında 159’uncu sırada yer aldı.

Bahattin Demirbilek kimdir? Serveti ne kadar? GS Başkanlığı için ne diyor? ile ilgili etiketler Galatasaray bahattin demirbilek kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.