Bahariye Kuruyemiş'in sahibi kim? Kadıköy'de polise yardım eden esnafı hedef gösterdiler!

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olayları Kadıköy'e taşıyarak akşam saatlerinde polisle çatışan bir grup göstericinin yerini polise gösteren esnaf sosyal medyada gündem oldu. Göstericileri polise gösteren Bahariye Kuruyemiş'in sahibi kim merak ediliyor. Sosyal medyada görüntüleri paylaşan birçok hesap kuruyemişçiyi hedef gösterdi.

Bahariye Kuruyemiş'in sahibi kim merak ediliyor. Kadıköy'de polisle çatışan bir grubu yolda polislere göstererek yardımcı olan kuruyemişçiyi merak edenler sosyal medya ve internette araştırmalara devam ediyor.

BAHARİYE KURUYEMİŞ SAHİBİ KİM?

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olayları bahane eden bir grup, İstanbul Kadıköy'de polis ekiplerinin önünü kesti. Polis aracına tekmelerle saldıran grup, ara sokaklara dağıldı. Bahariye Kuruyemiş adlı işletmenin sahibi polise taş atıp kaçan grubu polise bildirdi.

Bahariye Kuruyemiş neden gündem oldu? Bahariye kuruyemiş nerede?

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, işletmenin sahibi provokatörler tarafından hedef alındı. Sosyal medya hesapları üzerinden hakaretler savuran provokatörlere tepkiler yine sosyal medya platformlarından geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı polise yardımcı olan esnafa destek mesajı yolladı.

SOSYAL MEDYADA DAKİKALAR İÇİNDE BİNLERCE TWEET!

Sosyal medyada özellikle FETÖ'cü ve PKK destekçisi hesapların polisine destek olan esnafı hedef göstererek konuyu gündeme getirdiği görüldü. Vatandaşların ise işletmenin sahibine büyük destek çıktığı görüldü. Google üzerinde işletmenin puanlarını yükselttiler.

Bahariye Kuruyemiş'in sahibi kim? Kadıköy'de polise yardım eden esnafı hedef gösterdiler! - Resim : 2

EKŞİ SÖZLÜK'TE YÜZLERCE ENTRY GİRİLDİ: FİŞLEDİLER!

Türkiye'nin aleyhinde olan her meselede Türkiye'nin karşısında durduğu bilinen ekşisözlük platformu yazarları da Bahariye Kuruyemiş'i ve işletme sahibini fişlediler. Sosyal medyada bu hedef gösterme çabası büyük tepki çekti.

Bahariye Kuruyemiş'in sahibi kim? Kadıköy'de polise yardım eden esnafı hedef gösterdiler! - Resim : 3

 

 

Bahariye Kuruyemiş'in sahibi kim? Kadıköy'de polise yardım eden esnafı hedef gösterdiler! ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi bahariye kuruyemiş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.