Bahar - Nihal Candan kardeşler basketbol maçına giderse... Kıyafeti olay oldu!

Bahar - Nihal Candan kardeşler Darüşşafaka Doğuş-Fenerbahçe maçına gitti. Nihal'in kıyafeti olay oldu.

Basketbol Ligi’nde Darüşşafaka Doğuş ile Fenerbahçe karşılaştı.Posta'da yer alan habere göre, bu heyecanlı karşılaşmayı izleyenler arasında günlerce magazin gündemini yaptıkları her hareketle meşgul eden Candan kardeşler vardı.

bk2

Kardeşlerden Nihal Candan'ın Volkswagen Arena'da giydiği kıyafet görenleri şaşırttı. Basketbol maçına üzerinde mini pembe bir elbiseyle gelen Nihal bütün salonun dikkatini çekti.

bk3

BAHAR: BEN İSTEDİĞİM ŞEYLERİ ALIRLAR

Bahar Candan, basketbol maçından çok sayıda fotoğraf paylaştı. En çok dikkat çeken paylaşımı ise 'Ben istediğimi alırlar' notunu düştüğü fotoğrafı oldu.

bk4

BAHAR, BOBBY HAYRANI ÇIKTI

Bahar Candan, izlediği Fenerbahçe maçlarından sürekli basketbolcu Bobby Dixon'la ilgili paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımlarda Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Bobby'in fotoğraflarını çekip hayranlığını dile getirdi.

bk5

bk6

Bahar - Nihal Candan kardeşler basketbol maçına giderse... Kıyafeti olay oldu! ile ilgili etiketler fotoğraf Basketbol baha candan Nihal Candan kıyafet Moda ikon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.