Bahar Candan'ın aylık alışveriş ücreti şoke etti!

Yaptığı paylaşımlarla sık sık sosyal medyada gündem olan Bahar Candan Doya Doya Moda programına yarışmacı olarak katıldı. Candan'ın aylık alışveriş ücreti ise şoke etti.

TV8'de hafta içi ekranlara gelen moda yarışması Doya Doya Moda, yeni haftanın ilk gününde fırtına gibi başladı. İşte Benim Stilim yarışmasıyla ismini duyuran sosyal medya ünlüsü Bahar Candan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı oldu.

Doya Doya Moda yarışmacıları sette Bahar Candan ile dalga geçerek ona ünlü olmadığını ve çabuk eleneceğini söyledi. Candan'ı ti'ye alan yarışmacılara Candan ise yanıt vermedi.

Alışverişini tamamlayan yarışmacılar makyaj odasında karşı karşıya makyajlarını yaparken, dış ses Bahar Candan'ın aylık alışveriş bütçesini de açıkladı. Dış ses konuşmasında "Aylık alışveriş bütçesi bazen yüz bin bazen 200 yüz bin bazen 300 bin liraya kadar çıkıyormuş" dedi.

Bahar Candan'ın aylık alışveriş ücreti şoke etti!

Yarışmacılar ise bunu duyunca "Burası Doya Doya Moda burada 500 TL ile ne yapacak görelim" dediler.

 

Bahar Candan'ın aylık alışveriş ücreti şoke etti! ile ilgili etiketler para alışveriş Bahar Candan Doya Doya Moda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.