Bahar Candan Sedat Peker ile ilgili öyle bir laf etti ki! Alay konusu oldu! - En Son Magazin Haberleri

Televizyonda yayınlanan bir moda programında yakaladığı şöhretle tanınan Bahar Candan, katıldığı bir programda Sedat Peker hakkında dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Bahar Candan ablası Nihal Candan ile birlikte katıldığı bir Youtube programında, organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında ilginç bir yorumda bulundu. Bunun üzerinde takipçileri Bahar Candan'la alay ettiler.

BAHAR CANDAN SEDAT PEKER'E "YOUTUBER" DEDİ!

Candan, otelde kalmasının doğal olduğunu anlatırken "Bir kere otelde tek kalan kızlar biz değiliz. Gossip Girl'de Serena otelde kalıyordu, günümüzde YouTuber Sedat Peker Dubai'de otelde kalıyor, otelde kalanlar yalnızca biz değiliz" dedi.

DAHA ÖNCE DE SADECE PEKER'İ TAKİP EDİYORDU

Candan'ın Sedat Peker için 'YouTuber' demesi sosyal medyada alay konusu oldu. Bahar Candan daha önce de Instagram hesabında herkesi takipten çıkarıp yalnızca Peker'i takip etmesiyle gündem olmuştu.

Bahar Candan Sedat Peker ile ilgili öyle bir laf etti ki! Alay konusu oldu! - En Son Magazin Haberleri ile ilgili etiketler Sedat Peker Bahar Candan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.