Bahar Candan, Renkli Sayfalar'da şarkı söyledi

Bahar Candan, Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Bahar Candan, İşte Benim Stilim ile hayatımıza girmişti. Bahar Candan canlı yayında şarkı söyledi.

Bahar Candan, Renkli Sayfalar'a konuk oldu ve izleyenler söylediği şarkı karşısında 'Aman allahım kabus gibi...' yorumu yaptı. İşte Benim Stilim ile hayatımıza girmişti. Babası Bahar Candan'a sakın şarkı söyleme diye tembihlemişti.

Bahar Candan Renkli Sayfalar programına konuk oldu ve şarkı söyledi.Bahar Candan'ı babası korkunç bir sese sahip oldu gerekçesi ile uyarmıştı. Ama Bahar Candan babası 'Aman canlı yayında şarkı söyleme' diyerek programa uğurlamıştı ve baba lafı dinlemeyen Candan ekranda şarkı söyledi.

200120171603229942410_3.jpg

Bahar Candan şarkıya "Babam beni canlı şarkı söylememem konusunda uyarmıştı. Babacığım özür dilerim.' diyerek şarkıya giriş yaptı. Bahar Candan, tuhaf hareketleri ile de izleyenleri şaşkına çevirdi. Sesinin kötülüğü bir yana melodiyi bile tutturamayan Bahar Candan ile Renkli Sayfalar'ın sunucuları alttan alta fena halde dalgaya geçtiler.

İşte Bahar Candan'ın Pizza şarkısını söylediği canlı yayındaki o halleri;

Bahar Candan kimdir?

Bahar Candan en son Rekli Sayfalarda söylediği şarkı ile sosyal medyada olay oldu. Bahar Candan ekranlarda nasıl ünlü oldu. Önce ablası Nihal Candan'ı izleyici tanıdı. İşte Benim Stilime katılan Nihal Candan ardından Survivor'a katıldı. Nihal Survivor tarihinin en kötü yarışmacısı olmayı başarırken kardeşi de onun yerine İşte Benim Stilim'de boy gösterdi.

Bahar Candan şarkı söylerken sunucular dalga geçti

200120171603439949473_3.jpg
Bahar Candan'ın sesi kadar mimikleri ve dans şovu akıllara zarardı. Renkli Sayfalar sunucuları da onun bu halini ti'ye alıp kafa buldular.

Bahar Candan ekranlarda böyle saçmaladı

Kerimcan Durmaz ile ev paritleri yaptıklarını söyleyen Bahar Candan, 'O benim en iyi arkadaşım. Tabi programda saygı çerçevesi içinde hareket ediyoruz. Orada jüri üyemiz.' dedi. İlerleyen dakikalarda açıklamalarına devam eden İşte Benim Stilim kızı, 'Nur Yerlitaş ile de evli olduğunu söyledi.

200120171604059949513_3.jpg

Bahar Candan, Nur Yeşiltaş ile evliyim

Bahar Candan açıklamaları ile de 'bu kızın bir tahtası eksik' dedirtti. Nur Yerlitaş ile evli olduğunu söyleyen Bahar Candan şöyle konuştu; 'İnsanlar yalnızca eşleriyle evlenmezler. Kitaplarla, filmlerle, insanlarla da evlenirler. Evlenmek bağlılıktır. Ben Nur Yerlitaş Hanımefendi ile evliyim. Onun aklıyla, adaletiyle, merhametiyle... Onu çok seviyorum.'
Bahar Candan'ın ekrandaki halleri kadar instagramdaki görüntüleri de sıradışı. Bir ara seksi barbi olmaya çabalayan Bahar Candan şimdi daha farklı bir tarz benimsemiş.

Bahar Candan, Renkli Sayfalar'da şarkı söyledi ile ilgili etiketler Bahar Candan Renkli Sayfalar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.