Bahar Candan: Guinness Rekorlar Kitabı'na girerim!

İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Bahar Candan kilo alarak katıldığı Doya Doya Moda ile yeniden adını duyurmuştu. Skandallar kraliçesi olarak bilinen Bahar Candan, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Gör Beni programına konuk oldu. Candan, "Ben bir silahım. Kimin elinde olduğum çok önemli. Kontrol edilmem lazım" dedi.

Yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren 22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Gör Beni programına konuk oldu. Programda konuşma tarzıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni, "Bahar Candan bir silah. Kimin elinde olduğu çok önemli. Kendi kafasına da sıkabilir. Kontrol edilmesi lazım. Sosyal mecralara sakız çiğnerken koyduğum videolarımın bir amacı var. Yüzde 96'sı beni takip etmiyor. Bu da inanılmaz bir istatistik. Guinness Rekorlar Kitabı'na girerim. Bence benim kadar kimse yoktur." şeklinde konuştu.

Bahar Candan: Guinness Rekorlar Kitabı'na girerim!

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Açıklamaları sırasında gözyaşlarını tutamayan Candan, "Hiç kimse tek başına ünlü olmuyor. Hiç kimsenin amacı olmadan ünlü olabileceğine inanmıyorum." dedi.

"BİR ARKADAŞ ARIYORUM, MAAŞINI VERECEĞİM" DEMİŞTİ!

Geçtiğimiz aylarda Uludağ'da, saldırıya uğrayan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, aylar önce Instagram hesabından "Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" sözleriyle takipçilerine çağrıda bulunmuştu. Candan, dün yaptığı paylaşımda da paralı arkadaş ilanı için şartları açıkladı.

Candan, "Çok yalnızım, arkadaşa ihtiyacım var. 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek her şeyi vereceğim. Sadece benimle doğru düzgün bir arkadaşlık etmesini istiyorum" diye not düştü.

Yalnızlıktan dem vuran Bahar Candan, parayla arkadaş arıyor Yalnızlıktan dem vuran Bahar Candan, parayla arkadaş arıyor.

Bahar Candan: Guinness Rekorlar Kitabı'na girerim! ile ilgili etiketler Bahar Candan Armağan Çağlayan YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.