Bahar Candan ekranlara geri dönüyor!

Hafta içi her gün ekranlara gelen moda programı Doya Doya Moda’ya sürpriz bir transfer yapıldı. İşte Benim Stilim programıyla popülerliğe kavuşan Bahar Candan, büyük beden kadınların şıklık yarışına dahil olacak. 16 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak olan bölümle programa katılacağını duyuran Bahar Candan sevenlerine müjdeyi verdi.

Öykü Serter’in sunumuyla TV 8 ekranlarına gelen fenomen moda yarışması İşte Benim Stilim sayesinde ünlenen Bahar Candan uzun bir aradan sonra yeniden yarışmacı koltuğuna oturacak. Geçtiğimiz günlerde aldığı kiloları göstererek sosyal medyanın gündemine oturmayı başaran Bahar Candan ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Doya Doya Moda kadrosuna dahil olacak olan Candan’ın kilo alma nedeni ortaya çıktı.

 Bahar Candan ekranlara geri dönüyor!

Jüri koltuğunda Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu ve Uğurkan Ereez’in oturduğu Doya Doya Moda programının 16 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak bölümüne yeni yarışmacı olarak Bahar Candan katılacak. Programın fragmanını sosyal medya hesabından paylaşan Candan gönderisine İngilizce olarak “Gerçekten geri döndü” notunu ekledi. Bahar Candan’ın fragmanındaki sözleri jüri üyelerine eğlenceli anlar yaşattı.

 

 

Bahar Candan ekranlara geri dönüyor! ile ilgili etiketler Bahar Candan Doya Doya Moda Moda
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.