Bahar Candan birlikte Dubai'de tatil yapacak arkadaş arıyor: Günlüğü 300 dolar

Adını ilk olarak İşte Benim Stilim yarışması ile duyuran ve daha sonra Doya Doya Moda programında yarışan, şimdilerde ise Al Sana Haber programında yorumculuk yapan Bahar Candan, Duabi'de birlikte tatil yapacak arkadaş arıyor. Aradığı kriterleri sosyal medya hesabından paylaşan Bahar Candan yanında götüreceği arkadaşına her gün 300 dolar vereceğini açıkladı. İşte Bahar Candan'ın 'tatil arkadaşı' ilanında yer alan kriterler...

İşte Benim Stilim adlı moda yarışmasıyla ünlenen ve lüks yaşantısıyla sık sık gündem olan Bahar Candan sosyal medya hesabından ilginç bir ilan yayınladı. Daha önce günlüğü 200 dolara arkadaş arayan Bahar Candan bu kez de Dubai'de birlikte tatil yapacak kız arkadaş arıyor. Bahar Candan yanına gelecek olan tatil arkadaşına günlük olarak ise 300 dolar ödeme yapacak.


bahar candan

Bahar Candan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla para karşılığı arkadaş aradığını açıkladı. Geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından ilan vererek günlüğü 200 dolara arkadaş arayan Candan, bu kez de kendisiyle Dubai'ye gelecek birini aradığını belirtti.


İŞTE ARADIĞI KRİTERLER...


Instagram hesabından kriterlerini sıralayan Candan, "Dubai'ye benimle gelecek arkadaş arıyorum. 18-23 yaş, 1.70 cm ve üzeri, 56-60 kilo görünüşündeki kızlar. 7 yıldızlı otel, benimle businessclass uçma ayrıcalığı. Her gün 300 dolar, toplam 6 gün. Hemen başvurun" dedi.

Bahar Candan birlikte Dubai'de tatil yapacak arkadaş arıyor: Günlüğü 300 dolar - Resim : 2

 

Bahar Candan birlikte Dubai'de tatil yapacak arkadaş arıyor: Günlüğü 300 dolar ile ilgili etiketler Bahar Candan Dubai tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.