Bahar Candan: Beynimin dörtte birini kullanıyorum!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan sosyal medya fenomeni Bahar Candan YouTube’da yayınlanan Gör Beni programında Armağan Çağlayan’ın konuğu oldu. Programda ilginç açıklamalar yapan Candan, sıra dışı kıyafetiyle de dikkat çekti. Bahar Candan "Beynimin dörtte birini kullanıyorum. Çünkü öyle. Bana da yetiyor zaten" dedi. Bahar Candan'la ilgili sosyal medyada çok sayıda paylaşım da yapıldı.

Armağan Çağlayan'ın sunduğu Gör Beni programına katılan Bahar Candan ilginç açıklamalarıyla dikkat çekti. Kıyafetiyle dikkat çeken Candan, programın sonunda ise çok sevdiğini söylediği Nur Yerlitaş'ın kendisi için diktiği bir elbiseyi giydi.

Daha önce 5 bin TL maaş + SGK ile arkadaş aradığını açıklayan Bahar Candan, insanların bu paraya onun sehpası olmayı kabul ettiğini söyledi.

“BEYNİMİN DÖRTTE BİRİNİ KULLANIYORUM”

Bahar Candan’ın “Beynimin dörtte birini kullanıyorum. Çünkü öyle. Bana da yetiyor zaten.” sözleri üzerine Armağan Çağlayan “O kadar zekisiniz ki o yüzden dörtte birini kullanıyorsunuz, salaklık bende anlamadım" diye yanıt verdi.

Bunun üzerine Bahar Candan ise, “Estağfurullah, aslında ‘esta piti piti’ demeliyiz. Anlatırdım ama anlatmayacağım çünkü dörtte birini kullanıyorum.” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Bahar Candan katıldığı programdaki açıklamaları ve kıyafetiyle sosyal medyada da gündem oldu. İşte Twitter'da Bahar Candan hakkında yapılan paylaşımlardan bazıları:

Bahar Candan: Beynimin dörtte birini kullanıyorum!

Bahar Candan: Beynimin dörtte birini kullanıyorum! - Resim : 2

Bahar Candan: Beynimin dörtte birini kullanıyorum! - Resim : 3

 

Bahar Candan: Beynimin dörtte birini kullanıyorum! ile ilgili etiketler Bahar Candan Armağan Çağlayan YouTube gör beni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.