Bahadır Erdem'den terörü kınayanlara 'salak' tepkisi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, terör örgütü PKK'nın Gara'da 13 vatandaşımızı katletmesine sessiz kalıp 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayınca sosyal medyada tepki çekti. Gelen tepkilerin ardından bir paylaşımda bulunan Erdem, terör örgütünü kınayan paylaşım yapanlara 'ülke için çalışmayı sadece oturduğu yerden tweet atmak zanneden salaklar' şeklinde hakaret etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, sosyal medya hesabından 13 vatandaşımızın terör örgütü PKK tarafından katledildiği saldırıya ilişkin bir paylaşım yapmadan 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı.

ELEŞTİRİLERE "SALAK" DİYEREK CEVAP VERDİ

Bu paylaşımı sonrası sosyal medya kullanıcıları, Erdem’i şehitlere karşı duyarsız kalmakla eleştirdi. Tepkiler sonrası bir açıklama yapan Erdem, halka hakaret etti.

Tepkisini sosyal medya hesaplarından “Kahrolsun PKK” sözleriyle gösterenlere “salak” dedi.

Erdem mesajında, “Ne kadar yazık ki PKK ile mücadele etmeyi, teröristle mücadele etmeyi, milletini sevmeyi, ülkeyi düşünüp ülke için çalışmayı sadece oturduğu yerden tweet atmak zanneden salaklarla dolu etrafımız. Önce adam olun, birlik olun, pis hırsınız için milleti bölmeyin ki PKK yenilebilsin” ifadelerini kullandı.

“DEMİRTAŞ SERBEST BIRAKILSIN” DEMİŞTİ

Öte yandan terör örgütünü kınamak yerine Sevgililer Günü paylaşımında bulunan Erdem, terör soruşturması kapsamında tutuklu bulunan HDP'li Selahattin Demirtaş için de "Serbest bırakılsın" çağrısında bulunmuştu.

 

 

Bahadır Erdem'den terörü kınayanlara 'salak' tepkisi ile ilgili etiketler İYİ Parti Twitter Sevgililer Günü PKK Bahadır Erdem Gara
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.