"Bağışlarımız kesildi" diyen firari Can Dündar'dan dikkat çeken itiraf: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'da kilit bir role sahip!

Firari gazeteci Can Dündar'dan peş peşe dikkat çeken itiraflar geldi. "Bağışlarımız kesildi. Avrupa'daki sürgün medyası yok olmakla karşı karşıya." ifadesini kullanan Dündar, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'da kilit bir role sahip." dedi.

Gezi Parkı olayları davasının firari sanığı gazeteci Can Dündar'dan dikkat çeken itiraflar geldi. 

Alman basınındaki köşe yazısında "Bağışlarımız kesildi. Avrupa'daki sürgün medyası yok olmakla karşı karşıya." diyen Dündar, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'da kilit bir role sahip. İsveç gibi ülkeler Erdoğan için anayasalarını değiştiriyor." ifadelerini kullandı. 

"Bağışlarımız kesildi" diyen firari Can Dündar'dan dikkat çeken itiraf: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'da kilit bir role sahip!

 

"Bağışlarımız kesildi" diyen firari Can Dündar'dan dikkat çeken itiraf: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'da kilit bir role sahip! ile ilgili etiketler Can Dündar Cumhurbaşkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.