“Bağımlılığı bırak; sanattaysan hayattasın”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı "Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Haftası"nda çok özel bir çalışmaya imza attı. Kültür Daire Başkanlığı'nın haftaya özel hazırladığı videoda İBB Şehir Tiyatroları sanatçıları ve müzisyenlerin mesajları bulunuyor.

İBB Kültür Daire Başkanlığı’nın özellikle bağımlıları sanata yönlendirmek adına hazırladığı videoya; Zihni Göktay, Bennu Yıldırımlar, Selma Kutluğ, Süha Uygur, Ali Mert Yavuzcan, Hikmet Körmükçü, Mzlum Kiper, Tarık Şerbetçioğlu, İskender Bağcılar, Soner Arıca, İbrahim Sadri, Hakan Bilgin, Hakan Aysev, Yücel Arzen, Murat Kekilli, Zekai Tunca ve Tuluyhan Uğurlu mesajlarıyla destek verdi.

Sanatçı ve müzisyenlerin görüntülerinden oluşan "Bağımlılığı bırak; sanattaysan hayattasın" başlıklı video sosyal medyada büyük ilgi topladı. 

BAĞIMLILIĞI YENMENİN YOLU SANAT

Bağımlıları sanata yönlendirmek amacıyla hazırlanan video, Zihni Göktay'ın "Tiyatro ile renklendirdiğim yaşamı uyuşturucu ile karartamam" sözüyle başlıyor.

Hakan Bilgin'in "Her şeye sanatla ulaş, uyuşturucuya bulaşma" dediği görüntülerde, Tuluyhan Uğurlu'nun "Zamanını, servetini, hürriyetini, bedenini öldürme" sözleri dikkati çekiyor.

Video, "Eliniz uyuşturucu değil, saz tutsun" mesajıyla sona eriyor.

“Bağımlılığı bırak; sanattaysan hayattasın” ile ilgili etiketler İBB Kültür Daire Başkanlığı uyuşturucu ile mücadele
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.