Bağdat Caddesi'nde trafik magandası 68 yaşındaki kadını ezdi!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinin kalabalık noktalarından biri olan Bağdat Caddesi'nde bir trafik magandası dehşet saçtı. Aşırı hız yaptığı aracıyla önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan 68 yaşındaki bir kadına çarpan sürücü, ancak 2 motosiklet, 1 bank ve 1 ağaca çarparak durabildi. Sürücü kaza yerinden kaçtı. Polisler ise yakaladı. 68 yaşındaki kadının durumu ağır.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde, sürücüsünün aşırı hız yaptığı iddia edilen otomobil, kontrolden çıkarak önce kadına, ardından ağaca çarpıp durabildi. Kazada yaralanan kadının durumun ağır olduğu öğrenildi.

İddiaya göre, Bağdat Caddesi üzerinde bir sürücünün aşırı hız yaptığı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 68 yaşındaki Güler Baykal'a çarptı.

2 MOTOSİKLET, 1 BANK VE 1 AĞACA ÇARPARAK DURABİLDİ!

Baykal yere savrulurken, hızını alamayan otomobil 2 motosiklet ve banka çarptıktan sonra ağaca vurarak durabildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan Baykal'ı ambulansla hastaneye kaldırdı.

68 YAŞINDAKİ KADININ DURUMU AĞIR

Tedavi altına alınan Baykal'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olaydan sonra çevredekiler tarafından darp edilmeye çalışıldığı iddia edilen sürücü ise kaçtı.

KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI

Sürücü, kısa sürede Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay yeri ekiplerinin incelemesinin tamamlanmasının ardından Kadıköy Belediyesi ekipleri, yolda kumlama çalışması yaptı.

Otomobil, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Bağdat Caddesi'nde trafik magandası 68 yaşındaki kadını ezdi! ile ilgili etiketler Bağdat Caddesi Kadın kaza aşırı hız maganda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.