Bağdat Caddesi'de Galatasaraylılara çirkin saldırı

Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk turu atan Galatasaraylı taraftarlara bazı kişilerce saldırı gerçekleştirdi. Taraftarların ellerinden bayraklarını alan kişilerle sarı kırmızılı taraftarlar arasında arbede yaşandı. Çocuk taraftarların korku dolu gözlerle izlediği olaylar nedeniyle 6 kişi gözaltına alındı.

Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir karşılaşması sonrasında 22'nci şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray taraftarları sokaklara çıktı. Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk turu atan taraftarlardan bazıları saldırıya uğradı. Bazı taraftarların ellerinden bayrakları ve atkıları alındı. Galatasaraylıların kutlamalarına izin vermeyen kişilerle taraftarlar arasında arbede yaşandı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Otomobilleriyle bayrak açıp, tur atanlara saldıran 6 kişi gözaltına alınırken, araçta bulunan çocuklar büyük korku yaşadı.

Aracına yapılan saldırının ardından konuşan bir Galatasaray taraftarı kadın, "Yolda geçiyoruz, durup dururken böye bir taş geldi aracımıza. Bu sadece benim elime geçen birkaç tane daha geldi. Aracımıza vurdular. Çocuk çok korktu, 6 yaşında sadece. Çocuk ilk defa takımıyla ilgli eğleniyor böyle güzel bir günde, aynı zamanda bugün Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı, Atatürk'ü çok arıyoruz." dedi.

 

Bağdat Caddesi'de Galatasaraylılara çirkin saldırı ile ilgili etiketler Galatasaray Bağdat Caddesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.