Bağcılar'da silahlı çatışma çıktı!

Bağcılar'da, ikisi kardeş üç kişi arasında uzun namlulu silah ve tabancanın kullanıldığı kavga yaşandı. Olayda bir kişi yaralanırken, polis zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi, 2339 Sokak’ta saat 22.00 sıralarında B.K. ve R.K. kardeşler ile Ş. A. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine her iki taraf da üzerilerindeki silahları kullanarak, birbirlerine ateş açtı.

B.K. ve R.K. kardeşlerden birinin tabanca ile ateş ettiği Ş.A., pompalı diye tabir edilen uzun namlulu tüfek ile karşılık verdi.

Çatışmaya dönüşen olayda Ş.A. sol bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Olayı görenlerin bildirmesi üzerine, söz konusu adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı, ambulans ile yakınlarda bulunan özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Asayiş ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çevrede çalışma başlatırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de delil toplama çalışması yaptı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bağcılar'da silahlı çatışma çıktı! ile ilgili etiketler Bağcılar polis silah tabanca
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.