Bağcılar'da metro bozuldu! Yolcular tünel içinde yürümek zorunda kaldı

İstanbul'da, Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik arıza nedeniyle seferler aksadı. Yolcular Bağcılar Meydan ile Kirazlı istasyonları arasında yürüdü. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

İstanbul'da, Yenikapı-Kirazlı M1B Metro Hattı'nda yaşanan teknik arıza sebebiyle seferler, Yenikapı ile Bağcılar istasyonları arasında aksamalı olarak yapıldı.

Bağcılar'da metro bozuldu! Yolcular tünel içinde yürümek zorunda kaldı

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı’nda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz gecikmeli olarak yapılmaktadır." bilgisine yer verildi. Arızanın giderilmesinin ardından seferlerin normale döndüğü bildirildi.

Bağcılar'da metro bozuldu! Yolcular tünel içinde yürümek zorunda kaldı - Resim : 2

Bu arada, arıza nedeniyle vatandaşların Bağcılar Meydan ile Kirazlı durakları arasında yürümek zorunda kaldığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

AA

Bağcılar'da metro bozuldu! Yolcular tünel içinde yürümek zorunda kaldı ile ilgili etiketler İstanbul metro bozuldu metro istanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.