Bağcılar'da kafe baskınında şaşkına çeviren görüntüler

İstanbul Bağcılar'da polis ekiplerinin açık olduğu tespit edilen bir kafeye yaptığı baskın ilginç görüntülere sahne oldu. Kafenin ortasında bulunan sedye ve burada tedavi gerçekleştiren fizyoterapist görenleri hayrete düşürdü.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken kafeye dün akşam denetim gerçekleştirdi. Kafeye giren ekipler, içerinin dolu olduğunu gördü. Karşılarında polis ekiplerini gören bazı kişiler, kaçmak istese de ekipler kimsenin kaçmasına izin vermedi. Ancak kafede sadece müşteriler yoktu.

Bağcılar'da kafe baskınında şaşkına çeviren görüntüler


KAFENİN ORTASINDAKİ PERDENİN ARKASINDAN HASTA SEDYESİ ÇIKTI

Kafenin ortasında bulunan perdeyi açan ekipler, gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Perdenin arkasında bulunan sedyenin başında oturan adam, kendisinin fizik tedavi uzmanı olduğunu ve tedavi için orada olduğunu iddia etti.

Bağcılar'da kafe baskınında şaşkına çeviren görüntüler - Resim : 2

''İŞ YERİ SAHİBİNİN SIRTI AĞRIYORDU''

Ekipler buranın kafe olduğunu bunun burada neden olduğunu sorduğunda ise adam "İş yeri sahibinin sırtı ağrıyordu ona geldim senin de ağrısa sana da gelirim bütün malzemelerim burada benim kafe ile işim yok" dedi.

Bağcılar'da kafe baskınında şaşkına çeviren görüntüler - Resim : 3

PARA CEZASI UYGULANDI, KAFE KAPATILDI

Ekipler kafede bulunanlara ve fizik tedavi uzmanı olduğunu söyleyen şahsa idari para cezası uygulayarak kafeyi kapattı.

Bağcılar'da kafe baskınında şaşkına çeviren görüntüler - Resim : 4

Öte yandan, gece boyunca 5 kıraathane ve 2 kafeye işlem yapıldı. Buralarda bulunan 77 kişiye 3 bin 469 TL'den toplam 267 bin 113 lira para cezası uygulanırken, 9 kişiye kumar oynamaktan 12 bin TL para cezası uygulandı.

(İHA)

Bağcılar'da kafe baskınında şaşkına çeviren görüntüler ile ilgili etiketler İstanbul Bağcılar kafe baskını polis baskını baskın kısıtlama tam kapanma nargile kafe kafe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.