Bağcılar'da asker eğlencesi düzenleyen kişiler sokakta havaya ateş açtılar

Bağcılar'da kısıtlamaya rağmen asker eğlencesi için araç konvoyu oluşturan grup meşale yakıp havaya ateş açtı. Sosyal mesafeyi umursamadan eğlenen grup içinde bazı kişilerin rasgele havaya ateş açtığı o anlar, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Bağcılar'da mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatan olay geçen perşembe akşamı Demirkapı Mahallesi 1709 Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, cadde cadde araçlarla gezip yüksek sesli müzik çalan ve meşaleler yakan bir grup, sokakta durdu. Araçlarından inen kişiler, sosyal mesafe kurallarını dikkate almadan yüksek sesli müzik eşliğinde eğlendi.

Bağcılar'da asker eğlencesi düzenleyen kişiler sokakta havaya ateş açtılar

Grup içinde olan bazı kişilerin de belinden silahlarını çekerek, havaya rasgele ateş açtığı görüldü. Yaşanan bu olay bir cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, bir grup gencin yüksek sesle müzik eşliğinde ve silahla havaya ateş açtığı görüldü.

DHA

Bağcılar'da asker eğlencesi düzenleyen kişiler sokakta havaya ateş açtılar ile ilgili etiketler Bağcılar asker eğlencesi kısıtlama sokağa çıkma yasağı kovid-19 havaya ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.