Bağcılar'da 4 katlı binada şiddetli patlama

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde 3 katlı binada şiddetli bir patlama meydana geldi. Doğalgaz kaynaklı olduğu öğrenilen patlama sonrası evde yangın çıktı. Patlama sonrası çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çabalarıyla söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Barbaros Mahallesi 203 Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 3'üncü katında sabah erken saatlerinde doğalgazdan kaynaklı bir nedenle patlama yaşandı. Patlamayla birlikte binanın ön cephesi yola açılırken dairede yangın da çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Bağcılar'da 4 katlı binada şiddetli patlama


BİNADAKİ 6 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Binada bulunan 6 kişi itfaiye ekiplerince tahliye edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına aldı.

Bağcılar'da 4 katlı binada şiddetli patlama - Resim : 2

Patlamada can kaybı yaşanmadı. Patlama ile birlikte binadan caddeye moloz yığınları düştüğü de görüldü. Polis ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. 

Bağcılar'da 4 katlı binada şiddetli patlama - Resim : 3


(İHA - DHA)

Bağcılar'da 4 katlı binada şiddetli patlama ile ilgili etiketler Bağcılar patlama İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.