Bağcılar Belediyesi tablet başvurusu! Ücretsiz tablet nasıl alınır?

Bağcılar Belediyesi tablet başvurusu! Bağcılar Belediyesi ücretsiz tablet nasıl alınır? Bağcılar Belediyesi ücretsiz tablet başvurusu öğrenciler ve aileler tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye genelinde devam eden tablet başvurusunun nasıl yapılacağı araştırılıyor.

Bağcılar Belediyesi tablet başvurusu nasıl yapılır? Ülkemiz genelinde maddi durumu el verişli olmayan aileler ve öğrenciler için ücretsiz tablet kampanyasına Bağcılar Belediyesi de destek verdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamaları sonrasında 500 bin ücretsiz tablet dağıtılacağı belirtildi.

Ücretsiz tablet ve bilgisayar kampanyası ile 500 binden fazla öğrencinin eğitimine önemli ölçüde katkı sağlanacağı MEB tarafından yürütülen bu kampanya sonrasında bu kez de Bağcılar Belediyesi’nin destek olacağı ifade edildi.

Bağcılar Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruda ücretsiz tablet başvurularının alındığına yer verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

1- Bağcılar Kaymakamlığı tarafından onaylanmış, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün EBA platformuna giremediğini tespit ettiği öğrencilerden olmak.

2- Sosyal Yardım Yönetmeliği şartlarına uymak.

3- İlkokul, ortaokul veya lise öğrencisi olmak.

4- Bağcılar’da ikâmet ediyor olmak.

5- Bağcılar Belediyesi kurumsal web sitesi www.bagcilar.bel.tr veya 444 00 92 çağrı merkezi numaramızdan kayıt yaptırmak.

6- Dağıtımda öncelik sırası 8. ve 12. sınıf öğrencilerinde olacaktır.

7- Birden fazla öğrencinin olduğu tespit edilen ailelere sadece 1 adet tablet verilecektir.

8- Talebin fazla olması durumunda şehit ve gazi yakınlarına, engelli, yetim ve öksüzlere öncelik verilecektir.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Bağcılar Belediyesi tablet başvurusu! Ücretsiz tablet nasıl alınır? ile ilgili etiketler Bağcılar Belediyesi Bağcılar Belediyesi tablet başvurusu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.