Bağ evinde sazlı sözlü korona partisi

Günde 30 bin vaka varmış, her gün 6 binin üzerinde hasta açıklanıyormuş, sadece bugün 193 kişi ölmüş umurlarında değil. Yeterki onlar eğlensin. Görüntüler Kahramanmaraş'ta bir bağ evinde çekildi. Sokağa çıkma yasağı sırasında bağ evinde parti veren bir grup maske ve mesafe kurallarını hiçe sayıp eğlendi. Sosyal medyaya düşen görüntüler izleyenlerin büyük tepkisini çekti.

Türkiye artan vakalar nedeniyle yeni tedbirler almışken bazı kişiler ne yasak dinliyor ne de tedbir. 

İzlediğiniz görüntüler hafta içi sokağa çıkma yasağının yaşandığı salı gecesi kaydedildi.

Görüntüler Kahramanmaraş'ta bir bağ evinde canlı müzik eşliğinde düzenlenen eğlenceye ait.

Bağ evinde sazlı sözlü korona partisi

Alkolün su gibi aktığı partiye yaklaşık 20 kişi katıldı. Eğlenceye katılanlar maske takmadıkları gibi mesafeye de dikkat etmediler. Tepki çeken parti, geceye katılanlardan birinin çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Bağ evinde sazlı sözlü korona partisi - Resim : 2

Görüntülerde; eğlenceye katılanlar şarkı söyleyen sanatçıya eşlik edip para saçıyor bir yandan da onunla selfie çekiyorlar.

Bağ evinde sazlı sözlü korona partisi - Resim : 3

Koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı eğlenceye ilişkin görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları bu aymazlığa büyük tepki gösterdi.

Bağ evinde sazlı sözlü korona partisi ile ilgili etiketler Kahramanmaraş eğlence bağ evi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.