Bafetimbi Gomis’in kuzeni Honore Gomis Menemenspor'a transfer oldu

Menemenspor, Bafetimbi Gomis’in kuzeni olan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Honore Gomis ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. İzmir ekibinin, kadrosunda Mario Balotelli’nin kardeşi Enock Barwuah’ı da bulunduruyor. 7 maçtır kazanamayan Memenenspor 20 haftada topladığı 23 puanla 15. sırada bulunuyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Menemenspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertliler, bu çalışmalar kapsamında daha önce Ümraniyespor ve Hatayspor’da da forma giyen Senegalli sol kanat oyuncusu Honore Gomis ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Bir dönem Galatasaray’da forma giymiş olan Bafetimbi Gomis’in de kuzeni olan 25 yaşındaki Honore Gomis, İzmir’e gelerek kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imza attı.

Menemenspor, kadrosunda Mario Balotelli’nin kardeşi Enock Barwuah’ı da bulunduruyor.

Bafetimbi Gomis’in kuzeni Honore Gomis Menemenspor'a transfer oldu ile ilgili etiketler Menemenspor bafetimbi gomis Honore Gomi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.