Bafetimbi Gomis, teknik direktör Okan Buruk'u Instagram'da takip ediyor...

Galatasaray'a geri dönen Fransız golcü Bafetimbi Gomis, teknik direktörlük için adı geçen Okan Buruk'u Instagram'da takibe aldı. Taraftarın çok sevdiği bir isim olan Gomis'in bu hamlesi Galatasaray & Okan Buruk flörtünde işin ciddiye bindiğinin kanıtı olarak gösteriliyor.

Galatasaray'a geri dönen Fransız golcü Bafetimbi Gomis, teknik direktörlük için adı geçen Okan Buruk'u Instagram'da takibe aldı.

Domenec Torrent'e son bir şans veren ve harekete geçmek için Göztepe deplasmanından alınacak sonucu bekleyen Sarı-Kırmızılılar'ın en güçlü yeni hoca adayı Okan Buruk.

Tecrübeli çalıştırıcı geçtiğimiz günlerde "Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum" açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Bu sözlerin ardından Gomis'in hocayı takibe alması, takım içinde de Okan Buruk isminin konuşulduğu anlamına geliyor.

UZUN ZAMANDIR MI TAKİP EDİYOR

2017-18 sezonunda gol kralı olduğu Galatasaray'a devre arasında geri dönen 36 yaşındaki Gomis, Kayserispor maçına ilk 11'de başlamıştı.

Taraftarın çok sevdiği bir isim olan Gomis'in bu hamlesi Galatasaray & Okan Buruk flörtünde işin ciddiye bindiğinin kanıtı olarak gösteriliyor.

Öte yandan, Gomis'in Okan Buruk'u uzun zaman önce takibe aldığı da iddialar arasında...

 

Bafetimbi Gomis, teknik direktör Okan Buruk'u Instagram'da takip ediyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk bafetimbi gomis
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.