Bafetimbi Gomis ne zaman İstanbul'a gelecek? Galatasaray'ın golcüsünün geliş tarihi belli oldu

Galatasaray yönetimi, bir süredir görüşme halinde olduğu Fransız golcüyle el sıkıştı. 36 yaşındaki Gomis sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyecek. Gomis'in sözleşmesinde 1 yıllık da uzatma opsiyonu bulunuyor. Peki Bafetimbi Gomis ne zaman İstanbul'a gelecek? Ne zaman Galatasaray kampına katılacak?

Galatasaray Bafetimbi Gomis ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Galatasaray yönetimi, bir süredir görüşme halinde olduğu Fransız golcüyle el sıkıştı.

36 yaşındaki Gomis sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyecek. Tecrübeli golcünün sözleşmesinde 1 yıllık da uzatma opsiyonu bulunuyor. Gomis, Al Hilal formasıyla çıktığı 147 maçta 107 gol ve 16 asistlik performans sergiledi.

Peki Bafetimbi Gomis ne zaman İstanbul'a gelecek? Ne zaman Galatasaray kampına katılacak?

Galatasaray'ın yeni transferi Bafetimbi Gomis, bu akşam özel uçakla geliyor.

Ajansspor'un haberine göre golcü futbolcu saat 17:00'da İstanbul'da olacak. Gomis transferinin gece saatlerine doğru resmen açıklanması bekleniyor.

ALANYASPOR MAÇI KAMP KADROSU AÇIKLANDI

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 6 Şubat Pazar günü Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maç öncesi Antalya'da kısa bir hazırlık dönemi geçirecek Galatasaray'da kamp kadrosu belli oldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Domenec Torrent şu isimleri kafileye dahil etti:

Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick Van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, İsmail Çipe, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Inaki Pena, Victor Nelsson, Alexandru Cicaldau, Aytaç Kara, Marcao Teixeira, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Bartuğ Elmaz, Arda Turan, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Berk Balaban.

Bafetimbi Gomis ne zaman İstanbul'a gelecek? Galatasaray'ın golcüsünün geliş tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray bafetimbi gomis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.