Bafetimbi Gomis maçın ardından açıklamalarda bulundu: Bir aslan, ailesini her zaman korur

Galatasaray'ı HangiKredi Ümraniyespor deplasmanında galibiyete taşıyan Bafetimbi Gomis, üç puanı yorumladı. ''Bir aslan, ailesini her zaman korur. Galatasaray'ın sembolü olarak tarihe geçtim. Trabzonspor maçı çok önemli ve bu maça hazırlanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Antalyaspor maçının ardından Ümraniyespor karşılaşmasında da üç puanı getiren Gomis, "Bu zaferi annesini kaybetmiş olan Dursun başkanımıza armağan ediyorum. Bize her zaman sahip çıkıyor. Bu zafer Dursun başkanımızın" dedi.

''GALATASARAY İÇİN ELİMDEN GELENE NE VARSA YAPIYORUM''

Galatasaray formasıyla kırkıncı golünü atan ve bu rakama ulaşan dördüncü sarı kırmızılı isim olmasıyla ilgili olarak Fransız oyuncu, "Çok çok gurur duyuyorum bu başarıyı gerçekleştirmekten dolayı. Artık geçmişi geride bırakıp geleceğe bakmak lazım. Ben bu şekilde yapıyorum. Bu kulüpten çok büyük oyuncular geçti. Oynasam da, oynamasam da Galatasaray formasını gururla taşıyacak şekilde özen gösteriyorum, çalışıyorum. Galatasaray için elimden gelen ne varsa yapıyorum" ifadelerini kullandı.

''3,5 SENE AYRI KALDIM AMA TARAFTARLAR BENİ HEP DESTEKLEDİ''

Golden sonra bütün Galatasaray tribünlerinin kendisine koşmasıyla ilgili olarak Gomis, "Galatasaray'dan ayrıldığımda bile taraftarlarımız her zaman beni destekledi. Galatasaray'dan gittiğimde üzülmüştüm. Galatasaray'dan 3,5 sene ayrı kaldım ama taraftarlar hep beni destekledi. Ayrıldığımda üzüldüm ama geri döndüm. Onlar için savaşıyorum. Bir aslan, ailesini her zaman korur. Galatasaray'ın sembolü olarak tarihe geçtim. Trabzonspor maçı çok önemli ve bu maça hazırlanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Bafetimbi Gomis maçın ardından açıklamalarda bulundu: Bir aslan, ailesini her zaman korur ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig ümraniyespor 3.Hafta Maçı bafetimbi gomis Maç sonu konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.