BAE'ye ait SİHA düşürüldü!

Hafter milislerine karşı ilerleyişini sürdüren Libya Ordusu, kontrolünü ele geçirdiği Sirte kentinde darbeci generale destek veren Birleşik Arap Emirlikleri'ne ait SİHA'yı düşürdüğünü duyurdu.

Libya Ordusunun yürüttüğü Öfke Volkanı Operasyonu sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Sirte'nin "30. Kapı" bölgesinde Hafter milislerine destek veren BAE'ye ait CAIG Wing Loong tipi bir SİHA'nın düşürüldüğü açıklandı.

Libya Ordusu, Sirte, Cufra Askeri Hava Üssü ve çevresindeki bölgeleri, Halife Hafter'e bağlı milislerden kurtarmak için "Zafer Yolları" isimli yeni bir harekat başlattığını bildirmişti.

Başkent Trablus'un yaklaşık 450 kilometre doğusundaki sahil kenti Sirte'yi hızlı bir harekat ile kontrolüne alan Libya Ordusu, Sirte'nin batısındaki Vişke beldesini de Hafter milislerinden kurtardığını duyurmuştu.

BAE'ye ait SİHA düşürüldü! ile ilgili etiketler Libya SİHA BAE sirte
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.