BAE'li bakana cinsel taciz suçlaması!

Caitlin McNamara adlı İngiliz kadının Birleşik Arap Emirlikleri Hoşgörü Bakanı Şeyh Nahyan bin Mübarek Al Nahyan'ın kendisine tacizde bulunduğu iddiası ortalığı karıştırdı. İddiaya göre, Abu Dabi Hay Edebiyat Festivali için bir villaya giden McNamara, 69 yaşındaki Al Nahyan'ın cinsel saldırısına uğradı. Olayın duyulmasının ardından Hay Festivali yetkilileri, BAE ile ilişkilerini kestiğini açıkladı.

İngiliz medyasından The Times gazetesinin dünkü haberinde, 32 yaşındaki Caitlin McNamara, 69 yaşındaki Al Nahyan'ın cinsel saldırısına uğradığını iddia etti. Saldırı, bu yıl Sevgililer Günü'nde, McNamara'nın Abu Dabi Hay Edebiyat Festivali'nin açılış hazırlıklarını görüşmek üzere çağrıldığını düşündüğü Nahyan'ın özel bir adadaki villasında gerçekleşti.

OLAYDAN SONRA 14 KEZ ARADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Villadan kaçan McNamara, doktor annesini arayarak tıbbi tavsiye alırken ülkeden ayrılma planları yaptı. Bu sırada Bakan McNamara'yı aramaya devam etti. Telefon kayıtları, olaydan sonraki gün Nahyan'ın 14 kez aradığını ve 16 Şubat Pazar günü de mesaj gönderdiğini ortaya koydu.

BAE'li bakana cinsel taciz suçlaması!

FESTİVALİN ORGANİZATÖRLERİ BAE İLE BAĞI KOPARDI

Öte yandan, olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı. Edebiyat dünyasının önemli festivallerine imza atan dünyaca ünlü Hay Festivali yetkilileri, McNamara’ya yapılan cinsel saldırı suçlamasından sonra BAE ile ilişkilerini kestiğini açıkladı.

BAE'li bakana cinsel taciz suçlaması! ile ilgili etiketler cinsel taciz Birleşik Arap Emirlikleri ingiliz kadın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.