BAE'den Türkiye'ye küstah kınama mesajı!

Meclis'te geçtiğimiz günlerde kabul edilen Libya tezkeresinin ardından Birleşik Arap Emirlikleri(BAE) Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'yi hedef alan bir açıklama yaptı. Söz konusu açıklamada, tezkereye ilişkin olarak, "Tehlikeli bir rol üstleniyorsunuz" uyarısında bulunuldu.

BAE, Türkiye'nin Libya tezkeresini TBMM'de kabul etmesini skandal ifadelerle kınadı.

Dışişleri ve Uluslararası İş birliği Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Söz konusu müdahale Arap ulusal güvenliğine ve Akdeniz havzasının istikarına açık bir tehdittir. Kınıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

TÜRKİYE'YE KARŞI ÖNLEM ALMA ÇAĞRISI YAPILDI

BAE, Türkiye'nin Libya'da tehlikeli bir rol üstlendiğini öne sürdü. BAE ayrıca uluslararası toplumdan da sorumluluk alarak Türkiye'nin bölgedeki gerginliği arttırıcı adımları karşısında önlem almalarını istedi.

BAE'den Türkiye'ye küstah kınama mesajı!

BAE'den Türkiye'ye küstah kınama mesajı! ile ilgili etiketler Türkiye TBMM Libya Birleşik Arap Emirlikleri tezkere
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.